notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Bard


Az eljárás lényege, hogy a zsírszegény húsok köré zsírt kötünk, hogy sütés közben ne száradjanak ki. Ez nedvesen tartja a húst, amíg megsül, illetve ízesebbé teszi azt. A zsírt néhány perccel a hús elkészülte előtt eltávolítják, hogy a hús megbarnulhasson. Minderre csak akkor van szükség, ha a hús nem tartalmaz zsírt.


gasztronómia




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás