notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Izgalmas nyaralás 2025-ben itthon

 

Látnivaló

Izgalmas nyaralás 2025-ben itthon

hirdetes

2025-ben a magyar nyaralók újra felfedezik hazájuk természeti szépségeit és kulturális kincseit, miközben a korábbi évek tendenciái alapján egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra, a pihenésre és az aktív kikapcsolódásra. Íme néhány olyan helyszín, amely különösen kedvelt lesz a hazai utazók körében.
 

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Izgalmas úticélok 2025 nyarán itthon

Balaton – Az örök kedvenc


Nem lehet elmenni a magyar tenger, a Balaton mellett, amely 2025-ben is vezető helyet foglal el a belföldi nyaralók körében. A déli part sekély, homokos strandjai ideálisak a családosok számára, míg az északi part nyugodtabb hangulata, a Badacsony borvidéke és a Tihanyi-félsziget történelmi és természeti értékei vonzzák a romantikára vágyó párokat és a természet szerelmeseit. A balatoni bringakörút továbbra is közkedvelt azok körében, akik aktív kikapcsolódást keresnek.

 

Balaton nyár 2025

 

Egerszalók – A titkos gyöngyszem


Az Egerszalók közelében található sódomb és a gyógyvizes fürdők különleges atmoszférát biztosítanak, amely egyre több turistát csábít. A helyiek által "magyar Pamukkalénak" nevezett természeti csoda lenyűgöző látvány, miközben a környék borvidéke és a közeli Eger városának történelmi épületei kulturális feltöltődést kínálnak. 2025-ben a wellness és a gasztronómia szerelmesei számára ideális úti cél lesz.

 

A Balaton minden szeglete rendkívüli népszerűségnek örvend, nehéz választani évről-évre hová utazzunk pihenés, aktív kikapcsolódás végett. Mindig van egy kiemelt látványosság, egy népszerű hely, mint például egy látogatott hotel Balatonfüreden. Érdemes figyelemmel kísérni az ajánlásokat, hogy a népszerű helyek megismeréséről mi se maradjunk le. 

 

Tisza-tó – Az aktív pihenés paradicsoma


A Tisza-tó évről évre egyre népszerűbb a természet közelségét keresők és a vízi sportok kedvelői körében. A tó érintetlen szépsége és a vadregényes nádasok 2025-ben is kiváló lehetőséget nyújtanak a kajakozásra, a madármegfigyelésre vagy egyszerűen csak a természet nyugalmának élvezetére. A környék szálláslehetőségei középpontjában a fenntarthatóság áll, egyre több öko-turizmusra épülő kemping és vendégház várja a látogatókat.

 

Sopron és a Fertő-tó vidéke – Történelem és természet találkozása


A nyugat-magyarországi Sopron városa, valamint a közeli Fertő-tó térsége az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert, és 2025-ben is biztos befutó lesz azok körében, akik szeretnének elmerülni a magyar történelemben, miközben természeti csodák ölelik őket körül. Sopron történelmi belvárosa, a borvidék és a környékbeli kirándulóhelyek – mint a Fertő-Hanság Nemzeti Park – tökéletes választás a kultúra és természet kedvelőinek.

 

Fertő-tó utazás, nyaralás

 

Zemplén – Rejtett kincsek az Északi-középhegységben


A Zemplén hegység egyre népszerűbbé válik, köszönhetően annak, hogy a magyar turisták egyre inkább értékelik a kevésbé ismert, rejtett gyöngyszemeket. 2025-ben a túrázók és a természet szerelmesei fel fogják fedezni a Zemplén lankáit, várromjait és eldugott falvait, miközben a régió borászatai és kézműves termékei is egyre több embert vonzanak. Sárospatak vára, a Rákóczi-emlékek és a világörökségi Tokaj-hegyaljai borvidék biztosítja, hogy a Zemplén igazán különleges hely legyen a nyári pihenésre.

 

Őrség – A nyugalom szigete


Az Őrség hazánk egyik legkevésbé felfedezett régiója, de az utóbbi években egyre többen választják nyaralási célpontként. A nyugodt falvak, a hagyományos vendégházak és a helyi kézműves kultúra 2025-ben is igazi menedéket nyújtanak azok számára, akik elvonulnának a nagyvárosok zajától. Az Őrségi Nemzeti Park túraútvonalai, valamint a helyi gasztronómiai különlegességek, mint a tökmagolaj és a házi készítésű sajtok, még vonzóbbá teszik ezt a vidéket.

 

2025 nyár budapest

Budapest – Városi nyár


Bár sokan a természetbe menekülnek a nyári meleg elől, Budapest még mindig vonzó célpont a kultúra és a városi élet szerelmesei számára. A nyári fesztiválok, a szabadtéri koncertek, a fürdők és a romkocsmák 2025-ben is élettel töltik meg a várost. A folyóparti sétányok, a Margitsziget zöld területei és a Dunán rendezett hajós programok kellemes menekülést nyújtanak a városi nyüzsgés közepette is.
 

Ti merre tervezitek a nyarat 2025-ben?


2024. október 24.

Népszerű helyek a közelben

a




Köszönjük az értékelésed!
Kérjük, jelentkezz be az értékeléshez!




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás