notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Zsírban sütés


Az zsírban sütés során az ételt teljesen zsírba mártva sütik ki. A zsír hőmérséklete ilyenkor rendkívül fontos Ha nem elég forró, akkor az étel magába szívja azt és zsírossá válik. Ha azonban túl hosszú, akkor az étel külseje megéghet, mielőtt rendesen átsülne.

 

A megfelelő hőmérsékletű zsír ropogós, száraz külső és puha belső részeket eredményez. A zsír optimális hőmérséklete nagyban függ a kérdéses ételtől, amit sütnek benne.
 


gasztronómia




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás